POGI JAYA - MORULA IVF INDONESIA
POGI JAYA - MORULA IVF INDONESIA

POGI JAYA - MORULA IVF INDONESIA


Diselenggarakan oleh

Morula IVF Indonesia
  • SUSUNAN ACARA WEBINAR
    POGI JAYA-MORULA IVF INDONESIA

     

    13.00 – 13.05 Opening Host 5 minutes


    13.05 – 13.10 Opening Speech from President Director Morula IVF Indonesia dr. Ivan Rizal Sini, MD, FRANZCOG, GDRM, MMIS, SpOG 5 minutes


    13.10-13.15 Opening Speech from Chairman of POGI JAYA dr. Okky Sofyan, SpOG 5 minutes


    13.15-13.25 Ethics and Professionalism dr. M. Adya F. Dilmy, SpOG 10 minutes

    13.25-13.50 Recurrent Pregnancy Loss Management Dr. dr. Rima Irwinda, SpOG(K) 25 minutes


    13.50 – 14.15 Management of Male Infertility Prof. dr. Ponco Birowo, SpU(K), Ph.D 25 minutes


    14.15 – 14.40 Sperm DNA fragmentation with recurrent implantation failure Prof. Martin H. Imhof, M.D., Ph.D (Medical University of Vienna) 25 minutes


    14.40 – 15.05 Male Infertility, Sperm & DNA Fragmentation Prof. drh. Arief Boediono, Ph.D, PAVet(K) 25 minutes


    15.05-15.10 Product Presentation PT. Abbott Indonesia 5 menit


    15.05-15.10 Product Presentation PT. Abbott Indonesia 5 minutes


    15.10-15.55 Discusssion Dr. dr. Dovy Djanas, SpOG(K) 45 minutes

    15.55 – 16.00 Closing Host 5 minutes




    SYARAT & KETENTUAN

    Webinar ini dikhususkan hanya bagi peserta klinisi,

    Harap untuk mengisi formnya secara lengkap untuk mengikuti event ini. 
    Terima kasih

    Powered by LOKET

  • dummy-barcode
    Ticket POGI JAYA - Morula IVF Indonesia
    SALE ENDED

    Morula IVF Indonesia

    Berakhir tanggal 2021-12-05 12:00:00

    GRATIS

    Powered by LOKET